Wat als de machine nog niet bestaat?

U kent het probleem, maar hebt de oplossing niet. Een voorbeeld: om de productiestroom in uw bedrijf te versnellen, zoekt u een aangepaste machine of een assemblagelijn. Alleen … die machine bestaat nog niet. Misschien is er iets volledig anders nodig dan u in uw hoofd hebt.

Van brainstorm naar functioneel ontwerp

Steek dan de koppen samen met NESKO Engineering. We organiseren brainstormsessies om alle mogelijke oplossingen op een rijtje te zetten.
• Zitten er goede ideeën bij? Eerst ontwikkelen we ze verder.
• Brengen de ideeën een oplossing voor uw probleem? We voeren een haalbaarheidsonderzoek uit, zowel technisch als financieel.
• Gaat u akkoord met het concept? We tekenen een functioneel ontwerp uit.

Advies over systeem en materiaal

Het resultaat van dit traject van concept naar ontwerp: u krijgt van NESKO Engineering een compleet ontwerp met indicatieve sterkteberekeningen. En we kijken verder dan alleen naar de cijfers. NESKO Engineering geeft u ook raad over de keuze van systeem en materiaal om het ontwerp in de realiteit om te zetten.


Advies over systeem en materiaal

Zodra eensgezindheid bereikt is over het ontwerp kunt u zelf de realisatie in handen nemen. Hebt u geen mankracht of tijd? NESKO Engineering selecteert ateliers die in staat zijn om het ontwerp te realiseren én we begeleiden alle stappen in de realisatie. Resultaat: een oplossing op maat voor uw probleem.


Contacteer ons

Van concept naar realisatie

Contacteer ons vandaag nog!